НачалоМихаела Кирчева

Михаела Кирчева

Родена през 1978 г. в град Кърджали. Още като ученичка решава, че иска да се занимава с нещо, свързано с пътуване. Завършва специалност „Международен туризъм“ в ИУ – Варна, говори френски, английски и руски езици. Специализира устойчиво развитие и дигитален маркетинг.

В периода 2009-2014 г. ръководи компонент „Туризъм“ към проект „Новото тракийско злато“ в сътрудничество с две холандски фондации. Била е член на УС на Българска асоциация за алтернативен туризъм и на УС на Съвета по туризъм към община Кърджали.

В подкрепа на развитието на Източните Родопи като дестинация за приключенски туризъм пише в блоговете: gabitour.wordpress.com и rodopski-hroniki.com. Отскоро записва моменти от живота си в You Tube канала: Mihaela Kircheva

Михаела още ръководи Слънчевата ферма – място за неформално образование на деца, обича да готви и да пее, почитател е на „направи си сам“ културата, любител-фотограф е и има две дъщери.

Кой е Травко

Травко обича планината и живее в къща при езерото, където посреща приятели и с тях споделя своите приключения. ВИЖ ТУК

Напиши отзив

Всяка добра дума има значение

Close

Михаела Кирчева

    Попълни и изпрати. Задължителните полета са маркирани със *      Форма за запитвания и допълнителни въпроси към програмата. Задължителните полета са маркирани с *